Rialp, una porta al Pirineu

La vila de Rialp és situada a 725 m d’altitud, a la dreta de la Noguera Pallaresa i del riu de Sant Antoni i sota el turó que domina ambdues valls i que conserva les restes de l’antic castell de Rialp.

A 3km de Sort, pertanyent a l’Àrea del Parc Natural de l’Alt Pirineu, Massís de l’Orri, i a la zona perifèrica del Parc Nacional d’Aigüestortes i de Sant Maurici, Rialp convida a descobrir la comarca del Pallars Sobirà amb tota la seva essència.

Una vida a Rialp.

Rialp és un poble centrat en el turisme, la seva bona situació geogràfica dins d’un entorn natural privilegiat fa que el municipi sigui centre d’activitat turística durant bona part de l’any.
La pràctica de l’esquí a l’hivern, els deports d’aventura a l’estiu i els diferents events esportius que s’hi celebren contribueixen al desenvolupament del municipi.
Rialp-foto-01

Espais d’interès. Que fer?

Rialp és un escenari excel·lent per a les activitats a la natura, sobretot els esports d’aventura al seu tram del riu Noguera Pallaresa i l’esquí alpí a l’Estació de Port-Ainé.

Es pot gaudir de fabuloses rutes a peu o en bicicleta pels antics camins del municipi, com poden ser els que ens porten a la vall d’Àssua o als pobles que en formen el municipi. Hi trobem restes que es conserven de l’antic castell i d’altres restes arquitectòniques medievals. Podem passar-ho bé a la Fira d’oficis i menestrals, a la Festa major, el Festival de música , Cursa de muntanya Rialp Matxicots… T’hi esperem!

Rialp-Castell
Rialp-foto-02
Rialp-foto-03

Serveis

Ajuntament Rialp – www.turismerialp.cat