Nosaltres estimem això, tu també?

Benvinguts al refugi, la nostra casa és la teva

La nostra história

Després d’uns anys de dur treball d’obres, d’esforç i gràcies a la nostra perseverança hem pogut refer una antiga casa que donem a conèixer com a Casa Canelo, nom de la nostra família i a qui hem volgut homenatjar (Salvador, Francisca i Tere). Hem creat a Rodés la nostra llar i hem decidit compartir-la amb tots vosaltres, esperem que us trobeu com a casa. Sigueu benvinguts!

Coneix a Txus i Amaia

Som intrèpids i aventurers, gaudim de la natura

Amaia “Canela”

Amant de la natura i dels esports d’aventura, durant molts anys ha gaudit i viscut d’ells. D’un temps ençà, dedica la seva vida a cuidar de la família i a fer de la seva llar un bon refugi per a tots aquells amics i nou vinguts que vulguin gaudir d’aquest indret.
Ben sovint surt a passejar i córrer per aquest increïble pati que l’envolta, t’hi apuntes!!!

Txus “El Silva”

Dedicant la seva vida a esports com el ràfting , el caiac i viatjant arreu del món buscant noves vivències, va decidir quedar-se i formar una família prop d’aquell riu que tantes emocions l’havien fet sentir, la Noguera Pallaresa.

Actualment, a l’hivern és pister socorrista a Portainé i ja fa anys que organitza i guia en la seva pròpia empresa d’esports d’aventura www.aiguadicciorialp.com, on encara és ell qui s’ho passa millor.